Tennisclub Bargeres zet de deuren open

Emmen - Tennisclub Bargeres houdt op zaterdag 17 maart een open dag. Tijdens deze dag kan er onder het genot van een hapje en een drankje sfeer worden geproefd in de gezellige kantine en op en rond het negen banen tellende tennispark.

atuurlijk is het mogelijk een balletje te slaan. Gediplomeerde trainers van Tennisschool Koning zijn van 13.30 uur tot 16.15 uur aanwezig om geïnteresseerden kosteloos te laten ervaren hoe leuk tennissen is. Rackets en ballen zijn aanwezig.  Alleen eigen geschikte sportschoenen hoeven te worden meegenomen. Jong en oud wordt uitgenodigd deze dag met ons te delen.

G-tennis

De tennisclub biedt ook het G-tennis (tennis voor mensen met een verstandelijke beperking) aan. Van 13.30 uur tot 14.15 uur worden belangstellenden in de gelegenheid gesteld kennis te maken met de tennissport. Zij kunnen zich aanmelden als lid van de tennisclub en inschrijven voor de tennislessen.

Competitie

Er wordt veel  aandacht geschonken aan de recreatieve leden, maar ook zijn er sterke selectieteams die op landelijk niveau spelen. Het komende seizoen, dat in de eerste week van april begint, doen er liefst 36 teams mee aan de competitie waaronder 11 jeugdteams. De hoogste teams spelen hun wedstrijden op zondag. Bij TCB kan er het hele jaar buiten worden getennist door de aanwezigheid van 7 smashcourtbanen.

Rue de la Gare Open Toernooi

Tijdens de Open Dag worden er ook wedstrijden gespeeld van het TC Bargeres Rue de la Gare Open toernooi. Dat toernooi begint op 10 maart en duurt tot en met 18 maart. Alle reden dus om het park tussen 13.30 uur en 16.30 uur te bezoeken.

Voor meer informatie over TCB en de Open Dag kan men terecht op de website: www.tcbargeres.nl.