No Surrenderbaas wil starten met videorubriek ‘Vraag het Henk'

Emmen – Binnen een paar weken gaat de videorubriek Vraag Het Henk de lucht in.

Iedereen die No Surrenderbaas Henk Kuipers iets wil vragen, kan dat straks via dat platform doen. De video’s komen op de website CaptainHenk.com te staan, die ook in de maak is. Het is de bedoeling dat Kuipers, die momenteel in voorarrest vastzit op verdenking van afpersing en mishandeling, de vragen telefonisch gaan beantwoorden.

Dat vertelde Karin de Vocht, de vriendin van Kuipers, aan Quote. Het magazine deed een onderzoek naar de zakelijke belangen van leider van de motorclub. Het magazine ontdekte dat Kuipers in april 2016 een bv oprichtte die zich bezig moet gaan houden met tv- en videoproducties. In april dit jaar is een oude bv omgedoopt in H.K. Productions, met als doel ‘het opnemen van real life-shows en soortgelijke audiovisuele producties, om die vervolgens te plaatsen op het world wide web’. Enige ervaring deed Kuipers al op in de reallife soap die Powned over hem opnam. Kuipers zou daarvoor een vergoeding van 1000 euro per aflevering van de omroep hebben ontvangen.

Alle ophef was voor Quote een reden om zijn zaken eens te inventariseren. Het blad meldde dat een aantal bedrijven die op naam van zijn kinderen staan, zoals zijn sportschool in Emmer-Compascuum. De tattooshop van zijn dochter staat in Emmen. Kuipers’ dochter runt nog een bedrijf dat opleidingen verzorgt in de horeca- en beveiligingsbranche. Kuipers bestierde zelf jarenlang het beveiligingsbedrijf Rowa, dat in 2006 failliet ging.