Emmerhout krijgt benefietdag voor getroffen familie Kellner

Emmen - In Bewonersbedrijf Op Eigen Houtje vindt zaterdag 13 januari een benefietdag plaats ten behoeve van de financiële ondersteuning van de familie Kellner.

Die verloor een dag voor oud en nieuw door een fatale brand in haar woning aan de Laan van de Marel in Emmen de kinderen Antonin en Alice.

Buren Jan en Claudia Jeuring hebben een crowdfunding-actie opgezet om geld in te zamelen zodat de familie hun huis opnieuw kan inrichten en hun leven weer een beetje kan opbouwen. Ter ondersteuning van de crowdfunding-actie wordt in Bewonersbedrijf Op Eigen Houtje aan de De Lemzijde 87-88 in Emmen een muzikale benefietdag gehouden van 12.00 uur tot 22.00 uur. Deze actie wordt georganiseerd door Corry Drenth en Jo Doornbos van de Bewonerscommissie Egelantier en Wegedoorn in Emmerhout.

Op deze dag kan geld gedoneerd worden voor de familie Kellner onder muzikale begeleiding van onder andere Stradeo Drive-in uit Erica, Sister Sister uit Emmer-Compascuum en andere lokale artiesten.

Ook burgemeester Eric van Oosterhout is een gedeelte van de dag aanwezig om zijn steun te betuigen.

Om 21.30 uur wordt, onder klanken van 'De Laatste Ronde' van André Hazes, het geld geteld door Wytse Bouma, secretaris van Wijkbelangen Emmerhout. Op een later tijdstip zal, in overleg met de familie Kellner, de opbrengst van de benefietactie worden aangeboden aan de familie Kellner.