Kamst Mode helpt mensen met smalle beurs

Coevorden / Emmen - Je herkent het vast wel: een jas aan de kapstok die niet meer gedragen wordt. Te groot, te klein of wellicht niet meer geheel naar wens.

Daarentegen is het een feit dat er in de regio veel gezinnen niet in de luxe positie verkeren om een nieuwe winterjas aan te schaffen. Kamst Mode zet zich ook dit jaar in om jassen in te zamelen voor de mensen die het zo hard nodig hebben.

Armoede

Al enkele jaren zamelt Kamst Mode oude jassen in voor een goed doel. Enkele jaren reisden vader Wolter en zoon Bas Kamst naar Polen om honderden jassen af te leveren aan een stichting in Polen. Nu, voor de derde keer op rij, brengt Bas de jassen naar de Regionale Kledingbank. Juist omdat er helaas ook in Drenthe en Overijssel armoede is.

Kamst Mode startte ooit met de inzameling van winterjassen voor dames. Tegenwoordig kunnen ook jassen en andere kleding voor dames, heren én kinderen worden aangeboden. Alles is welkom bij de Regionale Kledingbank. Er is wel een voorwaarde: de kleding moet schoon zijn.

Waardecheque

De kleding kan tot en met zaterdag 18 november afgegeven worden in de filialen van Kamst Mode in Emmen, Nieuw-Amsterdam, Coevorden en Hardenberg.

In ruil voor de kleding ontvangt iedereen een waardecheque van maar liefst 25 euro. Deze cheque is te besteden bij de volgende aankoop. Kortom: ruim uw kast op en maak iemand anders in uw regio blij.