Autobedrijf Tjeerdsma in finale Verkiezing 'Autobedrijf van het Jaar 2017-2018'

Nieuw-Weerdinge - Autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge is een van de drie finalisten van de verkiezing 'Autobedrijf van het Jaar 2017-2018'. De andere twee genomineerde autobedrijven zijn gevestigd in Marknesse en Ulft.

De verkiezing, die voor de elfde keer wordt gehouden, is een initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. 'Wij zijn ontzettend blij met deze plek en behoren tot de top 3 van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Nederland. Dat is niet niks! De afgelopen tijd hebben wij ontzettend veel reacties van onze klanten en relaties ontvangen. Ze leven echt mee in de strijd om deze eretitel in de wacht te slepen. Dat noemen wij in één woord geweldig!’, aldus Tjeerd Tjeerdsma van het autobedrijf uit Nieuw-Weerdinge.

Mystery shoppers

Consumenten konden van begin april tot en met eind mei hun stem uitbrengen op één van de bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven. De tien finalisten, die in deze ronde zijn geselecteerd, werden op 14 juni 2017 bekend gemaakt. Deze bedrijven zijn vervolgens aan de hand van een uitgebreide checklist gescreend door een onafhankelijke keuringsinstantie. Ook zijn zij bezocht door één of meerdere mystery shoppers. Op basis van die resultaten heeft een onafhankelijke vakjury bepaald welke drie autobedrijven doorgaan naar de finale. Op dinsdag 3 oktober wordt tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven bekend gemaakt welke onderneming zich 'Autobedrijf van het Jaar 2017-2018' mag noemen.