On Fleek doet Gouden Pijl

Emmen - Na zeven succesvolle edities viert On Fleek haar eerste outdoor event met een geheel eigen podium op het Gouden Pijl Festival in Emmen op dinsdag 8 augustus.

Headliners zijn Bizzey en een speciale mystery guest. Bezoekers kunnen op dinsdag vanaf 17.00 uur terecht op parkeerterrein Vreding in Emmen.

'On Fleek is een eerbetoon aan de tijd dat wij zelf veel uitgingen’, aldus de organisatie. ‘Niets was toen te gek, iedereen was welkom en de muziek was een perfecte mix tussen urban klassiekers en toekomstige klassiekers. Als DJ Manie achter de draaitafels stond dan wist je dat het een goede avond zou worden. Wij zijn dan ook erg blij dat DJ Manie bij onze eerste outdoor editie een heerlijke klassieke urban set zal verzorgen.’

Het podium op het Gouden Pijl Festival wordt mogelijk gemaakt door Klaar Evenement en Organisatie. Het is de gelegenheid om het grote publiek kennis te laten maken met dé On Fleek ervaring. Na het succes van het C’est La Vie Festival, met als headliners Jebroer en Outsiders / Dutch movement, eerder deze maand hoopt  het organisatiebureau in samenwerking met On Fleek de mensen wederom een onvergetelijke avond te bezorgen.   

Er is geen entree of minimale leeftijd voor bezoekers. De volledige line-up bestaat uit Artoebi, Lee Legacy, Ryan Benoir, Hidden Desire, D’Maduro, Praia del Sol, DJ Manie, Adin Dino, Punish, Bizzey en een mystery guest.