Winkelcentrum Angelslo gaat op de schop

Emmen - De verbouwing van winkelcentrum Angelslo is gestart. Eigenaar Multi Netherlands heeft de opdracht gegeven voor een complete renovatie van het plafond en de winkelpuien.

Voorzitter winkeliersvereniging Jan-Meinhard Oldenziel: ‘Wij willen van Winkelcentrum Angelslo het beste buurtwinkelcentrum van Emmen en omstreken maken. Een verbouwing is daarbij nodig.'

Duurzaamheid

De verbouwing is begonnen bij winkelcentrum Angelslo. In de komende periode wordt er veel aan de binnen- en buitenkant gedaan. Het plafond wordt compleet vernieuwd, de winkelpuien worden opgeknapt en op het dak van het centrum komen grote sierletters. Het centrum neemt tevens zijn verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Zo wordt het gloednieuwe plafond voorzien van led verlichting, terwijl de containers op de parkeerplaats inmiddels volledig ondergronds zijn.

Lokaal ondernemen staat bij de winkeliersvereniging hoog in het vaandel. Zij hebben er bij eigenaar Multi op aangedrongen dat de verbouwingswerkzaamheden door lokale ondernemers uit Emmen moet worden opgepakt. Brands Bouwgroep leidt de verbouwing en wordt daarbij ondersteunt door Mulder schilderwerken en De Groot installatietechniek.

De klant kan straks terecht in het compleet vernieuwde centrum voor al z’n dagelijkse boodschappen, waar gratis parkeren nog steeds de grootste troef is.