VIDEO: Laurens Meijer, Kevin Mooibroek en Nicole Bartelds te gast bij ‘Ondernemend’

Emmen / regio - De jongste centrummanager van Nederland, Laurens Meijer uit Emmen, is dit weekend te gast in het tv-programma ‘Ondernemend’ in Emmen.

Meijer, 21 jaar, wist zich de afgelopen tijd goed in te werken in het centrum van Emmen, onder andere als secretaris van belangenvereniging ‘Het oude centrum’.  ‘Daardoor ken ik de wegen al en kan ik goed onderbouwen dat ik ervaring in Emmen heb’, zegt Meijer. Hij vertelt in de uitzending waar hij zich de komende tijd in Emmen op gaat richten. ‘De verbinding tussen het oude en nieuwe overdekte centrum mist nog. De markt moet een groter plein worden, zeker na de sloop van de Snackpoint, waardoor oud en nieuw dichter bij elkaar komt. Daar ga ik mij onder meer voor inzetten.’

Ook Kevin Mooibroek uit Emmen en Nicole Bartelds uit Tweede Exloërmond zijn te gast in de nieuwe uitzending van ‘Ondernemend’. Mooibroek wil Vietnam aan de stroopwafel krijgen en Bartelds is 'databoerin'.

Bekijk de uitzending:

'Ondernemend' is een samenwerking tussen Boom uitgevers Nieuwsmedia en RTV Drenthe en wordt uitgezonden vanuit de Ondernemersfabriek in Emmen. Het programma is iedere vrijdag te zien om 17.30 uur en iedere zondag om 10.00, 13.00, 16.00 en 22.00 uur bij RTV Drenthe en online via o.a. www.emmen.nu, www.coevordenhuisaanhuis.nl en www.drenthenu.nl.