VIDEO: Gerrie Westenbrink, Michel Boter en Maarten Overeem zijn te gast bij 'Ondernemend'

Emmen / Coevorden - Het tv-programma Ondernemend komt deze week vanaf de Bedrijven Contact Dagen Drenthe. Gasten zijn Gerrie Westenbrink van Fonville Schoonmaakbedrijven, Michel Boter van Boter Maakt Bijzonder en Maarten Overeem van Idee101.

Samen met Eric Ambergen vormt Gerrie Westenbrink sinds de directie van Fonville Schoonmaakbedrijven, maar sinds 2008 ook van JENS Security. Beide bedrijven staan al jaren op de Bedrijven Contact Dagen Drenthe. Hoe gaat het leiden van twee ondernemingen in de praktijk in z’n werk en is dat goed te combineren?

Standbouw

Als standbouwer maakt Michel Boter met zijn bedrijf Boter Maakt Bijzonder maatwerk voor zijn klanten op het gebied van stands op beurzen en congressen. Wat ziet de Gietenaar, die dertig jaar geleden met zijn bedrijf begon, als belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van reclame, standbouw en interieurverzorging? Hoe blijft hij zich onderscheiden van de concurrentie?

Gebruiksvriendelijk

Een app kan in het dagelijkse werk in het bedrijf, zoals het factureren van uren en het inboeken van orders, een stuk gemakkelijk maken. Maarten Overeem verkent met Idee101 de mogelijkheden en maakt gebruiksvriendelijke en eenvoudige online applicaties voor het mkb en de overheid. Een vakgebied waarin techniek, creativiteit en het internet elkaar ontmoeten.

Bekijk de uitzending:

'Ondernemend' is een samenwerking tussen Boom uitgevers Nieuwsmedia en RTV Drenthe en wordt uitgezonden vanuit de Ondernemersfabriek in Emmen. Het programma is iedere vrijdag te zien om 17.30 uur en iedere zondag om 10.00, 13.00, 16.00 en 22.00 uur bij RTV Drenthe en online via o.a. www.emmen.nu, www.coevordenhuisaanhuis.nl en www.drenthenu.nl.