Level Up uit Klazienaveen bereikt halve finale 'The Clash of the Cover Bands'

Klazienaveen - Coverband Level Up uit Klazienaveen is doorgedrongen tot de halve finale van 'The Clash of the Cover Bands'. Deze Benelux Semi-final vindt zaterdag 4 maart plaats in Event Center in Culemborg.

Level Up, publiekswinnaar van de regio Noord-Nederland, neemt het dan op tegen acht andere coverbands – onder wie The Green Monkeys uit Gramsbergen (vakjurywinnaar van de regio Oost-Nederland)

Van deze en de andere halve finale op 1 april gaan de beste twee bands door naar de finale in Paradiso op zaterdag 8 juli. Zowel de vakjury als het publiek bepaalt wie de nummers 1 en 2 per halve finale zijn. De negende band die zich plaatst voor de grote finale is de band die in beide categorieën samen de hoogste score behaalt van beide halve finales.

De halve finale in Culemborg op 4 maart begint om 19.00 uur; de deuren gaan om 18.30 uur. De uitslag wordt rond 01.30 uur verwacht. Kaarten zijn te koop via www.theclashofthecoverbands.com en www.eventcenterculemborg.nl. Het parkeren is gratis en Event Center Culemborg ligt op 200 meter van het station.