Ben Blog, Marcel Raedts en Adriaan Pals zijn te gast in 'Ondernemend’ (VIDEO)

Emmen – Ben Blog van Graaco, Marcel Raedts van Proxcys en Adriaan Pals zijn vandaag de gasten in de nieuwe aflevering van tv-programma 'Ondernemend’ in Emmen.

Bekijk de uitzending:

Graaco

Logistiek dienstverlener Graaco uit Coevorden kreeg afgelopen juni vanwege haar strenge veiligheidseisen het AEO-certificaat en is daarmee erkend als Authorized Economic Organization. Graaco heeft een bedrijventerrein met warehouses, verpakkingsinstallaties en een geautomatiseerde GrainTerminal. Vorig jaar breidde het bedrijf met 5000 vierkante meter uit op het terrein bij het Europark in Coevorden. Dat terrein heeft een directe spooraansluiting, zodat West-Europese havens en continentale bestemmingen ook per spoor kunnen worden bediend.

Proxcys

Proxcys uit Nieuw-Amsterdam produceert chromatografie kolommen die regionaal worden gefabriceerd. De kolommen worden gebruikt om tegen minimale kosten de laatste generatie medicijnen te isoleren, die onder andere worden ingezet in de therapie tegen kanker. Het bedrijf van Marcel Raedts, won vorig jaar de titel ‘Meest innovatieve bedrijf van Emmen’.

Growing Workplace

Growing Workplace is een coöperatie van 65 zelfstandig ondernemers die samen gebruik maken van één kantoorpand aan de Baander in Emmen. Het initiatief groeide binnen een jaar tijd van 14 naar 65 leden. Growing Workplace won onlangs de Social Impact Award, vanwege haar programma waarin uitkeringsgerechtigden een traject van negen maanden volgen om een carrière als zelfstandig ondernemer te beginnen.

De presentatie is in handen van Andries Ophof en Wouter Bessels.

'Ondernemend' is een samenwerking tussen Boom uitgevers Nieuwsmedia en RTV Drenthe en wordt uitgezonden vanuit de Ondernemersfabriek in Emmen. Het programma is iedere zondag te zien bij RTV Drenthe om 10.00, 13.00, 16.00 en 22.00 uur en online via o.a. www.emmen.nu, www.coevordenhuisaanhuis.nl en www.drenthenu.nl.