Claudia van den Pol, Sarah Kingma en Jan Geert Vierkant zijn te gast in 'Ondernemend' (video)

Emmen – Claudia van den Pol van Apollo, Sarah Kingma van Opluchten en directeur Jan Geert Vierkant van het Atlas Theater zijn de gasten in de nieuwe aflevering van tv-programma 'Ondernemend’ in Emmen.

Bekijk de uitzending:

Van den Pol is met haar bedrijf één van de drie finalisten in de race voor de titel ‘Drentse Onderneming van het jaar’. Het bedrijf uit Coevorden, dat zich specialiseert in industriële logistiek voor o.a. Coca Cola, spreidt binnenkort zijn vleugels verder uit met een nieuwe vestiging in Azië.

Kingma biedt een oor en oog voor werknemers die in de knoop zitten en behoefte hebben aan een sparpartner. Haar onderneming Opluchten maakt deel uit van de Ondernemersfabriek.

Het Atlas Theater in Emmen is vorige maand geopend en theaterdirecteur Jan Geert Vierkant heeft sindsdien lovende reacties gekregen zowel publiek als cabaretiers als Bert Visscher en Youp van ’t Hek. Hoe zijn de eerste weken verlopen en welke ambities heeft het theater in de komende jaren?

De presentatie is in handen van Andries Ophof en Wouter Bessels.

'Ondernemend' is een samenwerking tussen Boom uitgevers Nieuwsmedia en RTV Drenthe en wordt uitgezonden vanuit de Ondernemersfabriek in Emmen. Het programma is iedere zondag te zien bij RTV Drenthe om 10.00, 13.00, 16.00 en 22.00 uur en online via o.a. www.emmen.nu, www.coevordenhuisaanhuis.nl en www.drenthenu.nl.