Bekijk 'Ondernemend' met Albert Jan Vos, Bakschik Martirosian en Hans de Willigen (video)

Emmen - In de tweede aflevering van 'Ondernemend' in Emmen zijn horecaondernemer Albert Jan Vos, eigenaar Bakschik Martirosian van BMTEC en Hans de Willigen van de verkiezing Drentse Onderneming van het Jaar te gast. Bekijk de uitzending hieronder:

Rode draad in de uitzending van deze week is de bescheidenheid onder Drentse ondernemers. Albert Jan Vos vertelt over de aanstaande bouw van het 1000 vierkante meter grote Grand Café Het Postkantoor, dat hij in navolging van Hoogeveen begin 2018 aan het Raadhuisplein in Emmen gaat openen. Bakschik Martirosian is eigenaar van BMTEC, gespecialiseerd in laser snijden en studeert daarnaast ook nog hbo Werktuigbouwkunde aan Stenden Hogeschool in Emmen. Hans de Willigen, partner bij Rein Advocaten, zit zowel in het bestuur als de jury van de verkiezing Drentse Onderneming van het Jaar. Op 15 november wordt bekend wie de titel dit jaar krijgt.

'Ondernemend' is een samenwerking tussen Boom uitgevers Nieuwsmedia en RTV Drenthe en wordt uitgezonden vanuit de Ondernemersfabriek in Emmen. Het programma is iedere zondag te zien bij RTV Drenthe om 10.00, 13.00, 16.00 en 22.00 uur en online via o.a. www.emmen.nu, www.coevordenhuisaanhuis.nl en www.drenthenu.nl.
De presentatie is in handen van Andries Ophof en Wouter Bessels. 'Ondernemend' afwisselend in Meppel, Hoogeveen, Assen en Emmen gemaakt, waarbij naast Ophof en Bessels tevens Mathilde Benak, Ton Henzen, Nicole Donkervoort en Alette Hofsteenge de presentatie verzorgen.