Kevin Korte versterkt team Autobedrijf van Veggel

Klazienaveen - Autobedrijf van Veggel in Klazienaveen heeft zijn team versterkt met een BMW-specialist. De versterking met de 25-jarige Kevin Korte, afkomstig uit het Duitse Geeste, is een verrijking voor het bedrijf, aldus René van Veggel.

Korte heeft vrijwel alle vakdiploma’s op het autovakgebied behaald. Hiervoor heeft de jonge monteur acht jaar veel ervaring opgedaan en gewerkt bij BMW-dealer Helming & Sohn in het Duitse Meppen. Zijn opleiding heeft Korte gevolgd bij BMW-trainingscenters in onder andere Dörsten, Hamburg en op het BMW-fabrieksterrein München zelf. Hij is afgestudeerd met de titel ‘Meister’, het hoogst haalbare op het gebied met auto-opleidingen.

Dat de nieuwe medewerker veel ervaring heeft, blijkt ook uit het feit, dat Korte de afgelopen vier jaar met de BMW-servicewagen in het weekend assistentie verleende als er een storingsmelding binnenkwam bij BMW.

Het Klazienaveense autobedrijf heeft plannen om naast de huidig aanwezige allround kennis en werkzaamheden met alle automerken, zich nog meer te gaan profileren als BMW-specialist. En mede, omdat er steeds meer elektronica en boardcomputers in de huidige generatie auto’s toegepast worden, is BMW-specialist Korte hiervoor aangetrokken. Ook de opkomst met de nieuwe generatie auto’s, hybride, of met alleen een elektrische aandrijving, die werken met hoogspanning, is de nieuw aangetrokken BMW-specialist een aanwinst voor de toekomst van Autobedrijf van Veggel en zijn clientèle.

Uitleesapparatuur

Autobedrijf van Veggel heeft een uitstekend geoutilleerde werkplaats met de originele BMW-uitleesapparatuur dat ook door de BMW-dealer gebruikt wordt, en daarnaast op sommige onderdelen, zelfs meer. Want ook het updaten van onder andere de navigatiesystemen, het updaten met BMW-opties en systeemsoftware onderhoud behoort tot de mogelijkheden.