Maaike Ouboter zingt in oude dierenpark

Emmen - Singer-songwriter Maaike Ouboter geeft zaterdag een concert in het oude dierenpark van Emmen. Daarbij wordt zij begeleid door de Emmer gitarist Bernard Gepken.

'Emmen kan een intiem, mooi concert op een magische plek verwachten. We gaan akoestische liedjes van het album spelen met nog een paar nieuwe liedjes tussendoor. Het wordt echt een bijzondere avond, denk ik', blikt Ouboter vooruit.

In 2013 maakte Maaike een verpletterende indruk in het programma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'. En bovendien op iedereen die op dat moment naar het programma keek vanaf de bank. Single 'Dat Ik Je Mis’ stond wekenlang op #1 in Nederland en België, 'En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt’ verkocht in beide landen inmiddels meer dan 15.000 exemplaren. Het album bevat elf kwetsbare en intelligente liedjes die in de prachtige natuurlijke omgeving van deze locaties zonder twijfel een extra lading krijgen.

Met dit concert wordt het oude dierenpark geopend als vrij toegankelijk stadspark.

Lees hier een interview met Maaike Ouboter.

Kaarten zijn te koop via www.poppodiumapollo.nl en Tourist Info Emmen.

Het optreden vindt plaats onder de vlag van Poppodium Apollo en wordt ondersteund door Emmen Culturele Drentse Gemeente 2015/2016 ‘Van Goede Grond’.