Witgoedgigant opent deuren aan Oosterbracht

Emmen - Sinds kort is de Emmer regio een aantrekkelijk verkooppunt van witgoed rijker.

We hebben het over de Witgoedgigant waar grote partijen wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koel/vrieskasten en tv`s voor wel zeer aantrekkelijke prijzen de deur uitgaan. En dan hebt u ook nog eens de keus tussen nieuw en jong gebruikte apparatuur. Overigens is er voor ieders budget wat wils.

Echte topper

Al tijdens de opening was het klip en klaar dat de Witgoedgigant een echte topper gaat worden, getuige de al dadelijk grote belangstelling van het publiek. De regionale consumenten bleken bepaald niet ongevoelig voor de laaggeprijsde topmerken. In een gezellige sfeer - inclusief hapje, drankje, muziekje en springkussen - werd niet alleen kennis gemaakt met het bedrijf, menigeen besloot meteen al tot één of meer aankopen. Kortom, de Witgoedgigant aan de Oosterbracht is zondermeer spetterend van start gegaan. Maar ja, waar vind je ook zo’n oogstrelend, bovenmodaal assortiment en dan ook nog voor werkelijk ongelooflijk lage prijzen.

Duitse topmerken

Over welke merken we het hebben? Wel, de in de witgoedbranche gepokt en gemazelde eigenaar van de Witgoedgigant verkoopt enkel degelijke Duitse topmerken: Miele, AEG en Bosch. Het aantrekkelijke van het door dit bedrijf gehanteerde prijsniveau blijkt overduidelijk uit een willekeurig, concreet voorbeeld: Voor een nieuwe AEG wasmachine (inhoud 7 kilo en 1600 toeren, met slechts een deukje of een krasje) betaalt u - in vergelijking met de concurrentie - slechts iets meer dan de helft! En dit is slechts één voorbeeldje. Kom gewoon eens vrijblijvend een kijkje nemen en verbaas jezelf over het oogstrelende aanbod.

Op Facebook vind je meer informatie over de acties die de Witgoedgigant maandelijks lanceert.

Witgoedgigant, Oosterbracht 4L Emmen (bedrijventerrein Nijbracht). Telefoon 0591-330370.

Website: www.witgoedgigant.com