Jury Miss Emmen staat in startblokken

Emmen - De jury voor de Miss Emmen verkiezing 2016 is er helemaal klaar voor.

Regiomarketeer Denis Assen, Nicole Stiekema (Gouden Pijl), blogger Winston Scheper, Arie Klein (Creativo Haarmode) en Kim Groen, winnaar van vorig jaar, staan voor de zware taak om uit de twaalf mooiste meiden van Emmen de top kandidaat te kiezen.

Deze week waren de dames te vinden bij Dance Company Shirelle. Deze dansschool werkt al jaren mee aan diverse evenementen in het centrum van Emmen. De dames moesten flink aan de bak om de juiste danspasjes in te studeren. Na een aantal keren oefenen werd het resultaat steeds beter. De organisatie heeft dan ook alle vertrouwen in dat het op 24 april een geweldige show gaat worden.

Kom op tijd!

Op het Marktplein komt een grote tent te staan met een zeer fraai podium. Het aantal zitplaatsen is beperkt, dus op tijd komen is een pre. De organisatie raadt aan om zo rond 13.00 uur alvast een plekje te zoeken. In de pauze treedt de band Triple op met daarin zangeres/model Melissa Scherpen uit Emmen. Nog twee weken te gaan en dan wordt duidelijk wie gekroond wordt tot de nieuwe Miss Emmen.