Modellen staan op scherp voor finale Miss Emmen

Emmen - De laatste voorbereidingen voor de deelnemers van de Miss Emmen verkiezing zitten er op. Al een aantal weken zijn de modellen druk met de catwalktrainingen van Caroline Heijboer, die tevens tekent voor de finaleshow op zondag 24 april.

Caroline heeft veel geregeld voor de 12 modellen. Zo was er een workshop bij Douglas Parfumerie en gaven het bezoek aan De Sportschool de meiden inzicht in een verantwoorde voeding en hun lichaam. Een fotoshoot bij Wildlands Adventure Zoo Emmen. Tot slot ondergingen de damens nog een reeks danstrainingen bij Dance Company van Shirelle Kleefman. Haar studio verzorgt ook de opening van de show.

Bedrijven

Ook de winkels America Today, Boerland Mode, Expooz, Fratello's, Kloppenburg Mode, Pink 99, Sandra's Boetiek, Paris2Day, Enter Fashion, Allure! Pour Femme, Didi en Dames De Vries staan in de startblokken voor de show. De finaleronde wordt dit jaar verzorgd door een nieuwkomer By Oni. De kledingsets worden afgemaakt met accessoires van Boobs & Bottoms met lingerie en badkleding, brillen van Eyes + More en hoeden en petten van Trix. Black and White Barbershop, De Kapperswinkel, en New Havana verzorgen het haar terwijl de visagie in handen is van Douglas Parfumerie.

Jury

De finale begint om 13.00 uur. In de pauze treedt de band Triple met zangeres Melissa Scherpen op. De jury bestaat uit voorzitter Dènis Assen (Emmen Maak het mee!), Nicole Stiekema (organisatie Gouden Pijl), Arie Klein (Creativo), Winston Scheper (blogger en vlogger) en de Miss Emmen winnares van 2015 Kim Groen. Die beoordeelt naast het uiterlijk ook de kennis en het karakter van de dames.