Oud-WKE'ers scoren bij hun nieuwe clubs

Emmen - Naast Robby Holder waren er nog twee ex-WKE’ers die scoorden in hun debuut bij hun nieuwe vereniging. Anton Jongsma was met een treffer succesvol bij zaterdag 3e klasser Pelikaan S.

De Hoogkerkers doen goed mee voor het kampioenschap. Ze staan thans op een 2e plaats met 6 punten achter, maar 1 wedstrijd minder gespeeld dan Groningen.

Ook Maurice Kampman scoorde voor zijn nieuwe club, maar dat mocht niet baten, want MSC verloor met 3-2 van RKHVV uit Huissen bij Arnhem. MSC staat thans op een 9e plaats.Fernando Slagveer en Henk Bakker spelen nu bij TEVV. Henk Bakker stond nog niet op het wedstrijdformulier, maar Fernando Slagveer wel. Verder speelden bij TEVV tegen SC Erica de ex-WKE’ers Wim Kok en Ayhan Bas en op de bank zat ook nog Ronny Zwikker. TEVV had een goede start en kwam 2 keer voor met 1-0 en 2-1. Ruststand 2-2. Na rust zakt TEVV ver weg en SC Erica won uiteindelijk met 5-2. TEVV staat thans op een 10e plaats.

Bernando Veenvliet kwam ook in actie voor zijn nieuwe club Hoogeveen. Hoogeveen moest naar SC Joure en won daar met 2-1. Belangrijkste wapenfeit van Bernando was een mooie pass, waarbij zijn medespeler Shakki Mohamed voor een leeg doel vrij speelde, maar die vergat te scoren. Hoogeveen staat nu op een 6e plaats.

Emad Sanafikhah maakte ook zijn debuut bij Achilles’94. Hij kwam in de 2e helft Remon Schutte vervangen. En ofschoon Achilles bijna de gehele wedstrijd het initiatief had werd er met 3-1 verloren. Hierdoor blijft Achilles in de gevarenzone en staat op een 12e plaats met 13 punten uit 17 wedstrijden. Slechts 3 punten vanaf directe degradatie.