Miss Emmen verkiezing heeft al tien aanmeldingen binnen

Emmen - De inschrijving voor de Miss Emmen verkiezing van 2016 is van start gegaan. Meiden uit Emmen van 17 tot en met 26 jaar kunnen zich opgeven. De finale is op zondag 24 april.

Inmiddels hebben zich al tien jonge vrouwen ingeschreven voor de elfde editie van de de populaire miss verkiezing in de gemeente Emmen. Je moet langer zijn dan 1.68 meter, over de Nederlandse nationaliteit beschikken, geen kinderen hebben en geboren of woonachtig in de gemeente Emmen zijn. Opgeven tot en met dinsdag 9 februari via e-mail: missemmen@boom.nl. De verwachting is dat er ruim twintig kandidaten mee gaan doen.

Gegevens

Voeg naam, adres, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en goede foto's toe (minimaal 1 MB), evenals opleiding en/of werk. In de loop van februari volgen selectierondes, catwalktrainingen, fotoshoots, modeshows en veel meer. De grote finale vindt plaats op zondag 24 april in Emmen Centrum.

Kim Groen is Miss Emmen 2015. Carmen Nienhuis werd toen tweede, gevolgd door Kristel Klok op de derde plek. Floor Masselink ging er vandoor met de titel Miss Photogenic. Zij krijgt een fotoshoot aangeboden door Lique Fleur Borg.