Word jij Miss Emmen 2016?

Emmen - Het is weer zover! De inschrijving voor de Miss Emmen verkiezing van 2016 gaat vandaag van start. Meiden uit Emmen van 17 tot en met 26 jaar kunnen zich opgeven.

Je moet langer zijn dan 1.68 meter, over de Nederlandse nationaliteit beschikken, geen kinderen hebben en geboren of woonachtig in de gemeente Emmen zijn. Opgeven tot en met dinsdag 2 februari via e-mail: missemmen@boom.nl.

Voeg naam, adres, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en goede foto's toe (minimaal 1 MB), evenals opleiding en/of werk. In de loop van februari volgen selectierondes, catwalktrainingen, fotoshoots, modeshows en veel meer. De grote finale vindt plaats op zondag 24 april in Emmen Centrum. Kim Groen is Miss Emmen 2015. Carmen Nienhuis werd tweede, gevolgd door Kristel Klok op de derde plek. Floor Masselink ging er vandoor met de titel Miss Photogenic. Zij krijgt een fotoshoot aangeboden door Lique Fleur Borg.

Kim Groen straalde toen ze was uitgeroepen tot Miss Emmen 2015. `Ik besef het me nog niet helemaal. Het een grote verrassing dat ik het ben geworden. Ik had het echt niet verwacht. Er waren zoveel mooie meiden. Ik vind het ontzettend leuk dat ik Miss Emmen ben geworden.'