Snel geld lenen zonder problemen

Voor veel mensen is het afsluiten van een lening een vervelende opgave, toch hoeft het niet ingewikkeld of lastig te zijn.

Kijk eerst wat je nodig hebt, heb je een klein bedrag nodig dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een minilening, daarmee kun je snel geld lenen zonder bkr toetsing tot een maximum van 800 euro. Heb je een groter bedrag nodig dan moet je een keuze maken tussen een doorlopend krediet of een persoonlijke lening, over het algemeen kun je deze aanvragen vanaf 5.000 euro, lees het artikel om te ontdekken wat voor jouw persoonlijke situatie de beste oplossing is.

Minilening

Met een minilening of flitskrediet kun je snel een klein bedrag op je rekening krijgen voor als je een rekening moet betalen of een andere uitgave moet doen die niet langer kan wachten. Je moet een minilening zien als een voorschot op je salaris, het heeft in tegenstelling tot andere reguliere leningen een korte looptijd tot een maximum van 45 dagen. Je dient het flitskrediet ook in één keer af te lossen, dit kan zoals bij andere leningen niet in termijnen. Een voordeel van een minilening is dat er geen bkr toetsing wordt uitgevoerd, dus ook diegenen die een negatieve registratie hebben kunnen terecht voor geld lenen zonder bkr.

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet kun je het beste afsluiten als je het fijn vindt om een geldreserve te hebben om eventuele tegenslagen op te kunnen vangen, wanneer je auto moet worden gerepareerd of als je wasmachine het begeeft kun je meteen over het doorlopend krediet beschikken. De rente is op dit moment laag, de laagste rente bedraagt 4,5%. Een voordeel van een doorlopend krediet is dat je eenmaal afgeloste bedragen weer kunt opnemen, ook betaal je alleen maar rente over de bedragen die je opneemt, maak je dus in het begin nog geen gebruik van je krediet dan betaal je ook geen rente. Het doorlopend krediet heeft geen vaste looptijd en de rente is variabel.

Persoonlijke lening

Ga je iets duurs aanschaffen wat in één keer betaalt moet worden dan komt de persoonlijke lening om de hoek kijken, het is een vorm van lenen die gebruikt wordt voor het aanschaffen van een auto, een caravan, een boot, een camper of wellicht voor een vakantie. De persoonlijke lening vraag je aan vanaf 5.000 euro en kan in 2 werkdagen op je rekening staan. Met deze vorm van geld lenen betaal je een vaste rente met een vaste looptijd, het bedrag wordt in één keer op je rekening gestort. Wil je snel geld lenen zorg er dan voor dat je alle benodigde documenten alvast inscant op je computer zodat je deze direct per email kunt opsturen.