Wie wordt dit jaar Miss Emmen?

Emmen - De modellen zijn met de laatste voorbereidingen bezig voor de Miss Emmen verkiezing, die komende Koopzondag op de stadsvloer wordt gehouden. Zo werkten de kandidaten zich afgelopen zaterdag in het zweet tijdens een bootcamp.

Al een aantal weken zijn de modellen druk met activiteiten, zoals een visagie workshop bij Douglas, sporttrainingen bij De Sportschool en een yogales bij ME Factory aan de Wilhelminastraat. Daarnaast waren er natuurlijk de catwalktrainingen in de grote zaal bij café Groothuis, en diverse fotoshoots op toplocaties als de Grote Kerk en Dierenpark Emmen met fotograaf Lique Fleur Borg. Dit alles onder begeleiding van Caroline Heijboer. Zij neemt ook de show voor haar rekening.

Richard Moorman en zijn team hebben de meiden middels een bootcamp flink laten voelen waar alle spieren zitten. Rond 13.00 uur renden de twaalf modellen vanuit De Sportschool aan de Weerdingerstraat de stadsvloer op. De oefeningen vonden plaats bij het nieuwe speeltoestel bij Tourist Info. In setjes van twee werkten de modellen diverse onderdelen af. Spontaan werd de modellen een ritje in de koetstaxi van Henk aangeboden.

De fotografen die door Ondernemersvereniging Emmen Vlinderstad waren uitgenodigd om foto's te komen maken van de missen in spé wisten dit item mooi op de foto te zetten.