Miss Emmen centraal op koopzondag

Emmen – In Emmen is op zondag 29 maart eer koopzondag. Vanaf 13:00 zijn de winkels geopend. Zoals elke koopzondag heeft ook deze een thema. Deze koopzondag zal geheel in het teken staan van Miss Emmen.

 Van de 29 kandidaten zijn er uiteindelijk 12 modellen overgebleven uit de voorafgaande selectie dagen. Deze dames zijn op zaterdag 28 maart te zien tijdens de Mini Miss Verkiezing in De Weiert, en uiteraard verder in het centrum. De verkiezing van Miss Emmen is op koopzondag 29 maart in een grote tent op De Markt voor de Grote Kerk. De verkiezing bestaat uit meerdere rondes, de eerste ronde start na 13:00 uur. De winnaar wordt rond 16:30 uur bekent gemaakt. De verkiezing zal gejureerd worden door de volgende personen; John Schiphouwer, Dènis Assen, Nicole Stiekema, Jill de Robles en de Miss Emmen winnares van 2014 Féline Elie. De jury beoordeeld naast het uiterlijk ook de kennis en het karakter van de dames. De ondernemers van Emmen Vlinderstad heten u deze dag graag welkom in het centrum van Emmen. Bezoekers die op tijd naar het centrum komen kunnen profiteren van een brunch-actie die de ondernemers aan het Horeca Plein (De Bik-Bar t/m Hotel Boerland) organiseren. U kunt tussen 11:00 en 13:00 voor € 9,95 pp. genieten van een overheerlijke brunch.

De deelnemende winkels/organisaties zijn :

ART Fashion, America Today, Boerland Mode, Boobs & Bottoms, CoolCat, Didi, Expooz, Frank Walder, Fratello’s, Kloppenburg Mode, Miss Etam, Pink 99, Promiss, Sandra’s Boetiek, , Trud, Esprit, Eyes and More, Trix, Pieces, Six, Kapsalon New Look, Beautysalon Joyce, Douglas, De Sportschool, ME Factory, RTV Emmen, HB Systems, Emmen.nu en tot slot het AOC Terra College