Missen ervaren Aerial Yoga

Emmen - De deelneemsters aan de verkiezing Miss Emmen 2015 hebben zich gewaagd aan een tweetal groepslessen bij de ME Factory. Body Balance, een fantastische workout, waarbij je met Tai Chi, Yoga en Pilates je lichaam, sterk, slanker en leniger maakt

Emmen - De deelneemsters aan de verkiezing Miss Emmen 2015 hebben zich gewaagd aan een tweetal groepslessen bij de ME Factory. Body Balance, een fantastische workout, waarbij je met Tai Chi, Yoga en Pilates je lichaam, sterk, slanker en leniger maakt. Daarnaast hebben de missen ervaren wat zoal Aerial Yoga is. Ze hebben met het Aerial Yogadoek diverse houdingen zwevend en ondersteboven beleefd, en daarbij heerlijk kunnen ontspannen. Alle deelneemsters ontvingen als dank voor hun deelname een vrije klas pas, waarmee ze zich fysiek en mentaal kunnen voorbereiden op de verkiezingsdag 29 maart.

ME Factory Yoga

ME Factory Yoga Emmen biedt yoga voor iedereen. De diverse yogavormen zijn voor iedereen toegankelijk. Je kunt yoga onderdeel uit laten maken van jouw levensstijl. Voor de een is het een moment van ontspanning, bewust worden van het verbinden van adem met beweging. Voor de ander is yoga een krachtige workout, het met aandacht trainen van body & mind. Voor weer een ander kan het ontdekken van de spirituele kant van jezelf middels yoga het doel zijn. Verder hoef je niet soepel en lenig te zijn voordat je met yoga begint.