Kandidaten Miss Emmen genieten van workshop

Emmen - De Miss Emmen-verkiezing is in volle gang. Een week geleden kregen de twaalf finalisten van Miss Emmen een workshop visagie bij Douglas Emmen.

Onder leiding van Judith Bolk stond het team van Douglas klaar om de meiden alles te leren over huidreiniging, verzorging en het aanbrengen van make-up. Alle twaalf kandidaten kwamen als `natural beauty' binnen. Er werd voorgedaan hoe je ogen meer kunt laten spreken. Het eerste oog werd voorgedaan, zodat de dames het andere oog zelf konden doen. Er werd flink geëxperimenteerd met de prachtigste resultaten. De missen hielpen elkaar door tips te geven en genoten volop van deze avond.

RTV Emmen

Ook RTV Emmen heeft de dames gevolgd op deze leuke avond. Zij hebben de dames ook uitgenodigd om vanaf aanstaande vrijdag per tweetal naar de studio te komen om daar live een interview te geven  Miss Emmen 2014 Féline Elie was aanwezig namens de jury, evenals Nicole Stiekema. Volgens Féline had Douglas het allemaal tot in de puntjes geregeld. Na de workshop kregen alle meiden een formulier met tips en trucs mee naar huis.

Bekijk de reportage van RTV Emmen van de workshop: