ERA Makelaardij vestigt zich in Emmen

Emmen - Sinds deze maand is er een ERA makelaar actief in Emmen en omgeving. ERA Makelaardij Het Raadhuis is uw partner bij de verkoop of aankoop van uw woning.

ERA is een toonaangevende makelaarsorganisatie met 120 actieve makelaars in Nederland. ERA heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een ijzersterke dienstverlenende makelaarsformule, met vele innovatieve marketingmethoden naast de traditionele kanalen, zoals Funda.

Voorbeelden

  • ERA open huizen route. viermaal per jaar kosteloos meedoen aan open huizen dagen
  • ERA garantie
  • ERA Servicewaarborg
  • ERA Home run. De manier om te adverteren op social media met uw woning waardoor er een grotere doelgroep bereikt wordt
  • ERA Help mee
  • ERA vergelijkende marktanalyse
  • ERA omwonenden mailing

Bovenstaande is maar een kleine greep uit het grote marketingarsenaal dat via een ERA makelaar mogelijk is. ERA Makelaardij Het Raadhuis is ook aangesloten bij de NVM. Dit lidmaatschap in combinatie met ERA en een actieve werkwijze, is natuurlijk een uitstekende combinatie om uw woning te verkopen.

Ruime openingstijden

Makelaar Johan Mulder uit Emmen legt uit: ‘ERA geeft het stukje extra service en meerwaarde waar veel klanten naar op zoek zijn. Vanuit deze overtuiging is er voor gekozen om een samenwerking aan te gaan met ERA. Wij zijn er van overtuigd dat onze uitstekende servicegerichtheid aan zal slaan bij de consument. De ruime openingstijden zijn een goed voorbeeld hiervan. In de avond of op zaterdag een afspraak maken? Geen probleem!’

De komende weken zal er gestart worden met het verspreiden van waardecheques voor o.a. een vrijblijvende waardebepaling. Houd uw brievenbus in de gaten.

Wilt u weten wat uw woning waard is? En wat wij voor u kunnen betekenen bij (ver)koop van uw woning? Heeft u vragen over de meerwaarde van ERA? Heeft u andere vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op met makelaar Johan Mulder van ERA Makelaardij Het Raadhuis op 0638507423 of via email naar johan@makelaardijhetraadhuis.nl.

Website: www.makelaardijhetraadhuis.nl