Geboren olifantje heet Ravi

Emmen - Het gisteren geboren olifantje in Dierenpark Emmen heeft de naam Ravi gekregen, wat ‘zon’ betekent. Dit heeft de kinderdirecteur Amber van der Sleen vanmorgen bekend gemaakt. Zij vindt het ook een mooie naam en goed bij Radza junior passen.

Gisterochtend beviel olifant Ma Yay Yee op het buitenplein bij de stal van het gezonde jong. Ravi is de laatste nakomeling van Radza. Alles gaat goed met de kleine Ravi. Hij drinkt bij zijn moeder en wijkt niet van haar zij.

Alles gaat goed met de kleine. Hij drinkt bij zijn moeder en wijkt niet van haar zij. Ook beide tantes zijn steeds in de buurt. Radza junior komt af en toe even kijken in het gedrang rond het pas geboren olifantje. Eindelijk heeft hij een leeftijdgenootje om mee te spelen.

Met het mooie weer mag de kudde olifanten met de baby naar het buitenverblijf. Verwacht wordt dat Ma Yay Yee haar jong steeds goed in de gaten houdt. Uit voorzorg is wel het water in het grote olifantenzwembad al minder diep gemaakt.

Als het baby-olifantje moe is en de olifanten op stal staan, zijn ze te zien via een raam dat uitzicht biedt op de olifantenkudde.