ChristenUnie verdubbeld in Emmen

Emmen - De ChristenUnie fractie in de gemeenteraad van Emmen is na de gemeenteraadsverkiezingen verdubbeld. De partij gaat van één naar twee zetels. Naast fractievoorzitter Henk Huttinga treedt Willem van Heusden toe tot de raad.

De ChristenUnie is haar kiezers dankbaar voor hun stem en het vertrouwen in de partij. Huttinga: “Beste ChristenUnie kiezers, dank voor uw stem en steun!” Henk Huttinga is al jarenlang een bekend gezicht in de Emmer politiek en sinds 2006 fractievoorzitter van de ChristenUnie. Daarvoor was hij als eens fractievoorzitter van 1996 tot 2000. Willem van Heusden is een nieuwkomer in de Emmense raad. Naast de fractie in Emmen is hij ook op provinciaal niveau betrokken bij de ChristenUnie.

Duurzame economie

De ChristenUnie gelooft in de kracht van de samenleving, in zorg voor elkaar, in een cruciale rol van gezinnen, in een dienstbare en rechtvaardige overheid, in een duurzame economie en in een zorgvuldige omgang met de schepping en de middelen die de overheid ter beschikking staan. Daar zal de partij zich de komende jaren hard voor maken.