E&O heeft interim-bestuur

Emmen - De ontwikkelingen bij E&O staan niet stil. Inmiddels is er een interim-bestuur aangetreden. Het kernteam dat de schulden succesvol wist te saneren vormt voorlopig het bestuur van E&O.

Hans Boers is voorzitter, Gea Boekholt penningmeester en Gerrit Misker en Ernst Söllner zijn leden. 'Naar een secretaris wordt nog gezocht', aldus Boers.

Teams E&O blijven spelen

De huidige bestuursleden blijven als adviseur beschikbaar. Ook de technische commissie heeft een nieuwe samenstelling en de contractbesprekingen voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels begonnen. Het ziet er naar uit, dat E&O ook het komende seizoen representatieve eredivisieteams op de been kan brengen bij zowel de heren, als de dames.

Wedstrijd tegen FC Emmen

Op zaterdag 8 maart voorafgaand aan de kraker tegen Aalsmeer in de kampioenspoule van de heren speelt het E&O – beloften team om 18.45 uur tegen een team van FC Emmen. Deze middag is er eveneens een sponsorbuffet voor bestaande en nieuwe sponsoren. Ook deze bijeenkomst vindt plaats in het kader van de doorstart van E&O.