Spelersgroep E&O geeft niet op maar komt in actie

Emmen - De spelersgroep van E&O wil er alles aan doen om het lopende seizoen uit te spelen. Afgelopen vrijdag kreeg de selectie te horen dat alle vergoedingen worden stopgezet en en ook de woonruimte.

Vooral het verlies van woonruimte kwam hard aan binnen de selectie mede omdat een aantal spelers leeft van het handbal. Weliswaar tegen een minimale vergoeding maar helemaal geen vergoeding heeft tot gevolg dat de eerste levensbehoeften komen te vervallen.

Toch willen de spelers graag het seizoen afmaken. Om dit mogelijk zoeken ze bedrijven, instanties en personen voor financiële ondersteuning om zo de minimale levensbehoeften mogelijk te maken. Wilt u de spelersgroep steunen? Neem dan contact op met aanvoerder Leon van Schie. Dit kan telefonisch 06-49672505 of via mail leonvanschie@hotmail.com.

Aanstaande zaterdag spelen de heren van E&O om 20.00 uur in de eigen Harwig Arena tegen OCI Lions, de huidige nummer 2 van de ranglijst. In het slechtste scenario zou dit weleens de laatste wedstrijd van de heren in de huidige samenstelling kunnen zijn.