Timmerfabriek genomineerd voor Drentse Kei

Emmen - Timmerfabriek Willy Menzen en Center Parcs Parc Sandur uit Emmen behoren tot de genomineerden voor de titel van Drentse Kei Leerbedrijf, het beste leerbedrijf binnen het Drenthe College.

Timmerfabriek Willie Menzen, genomineerd in de sector Techniek, begeleidt studenten van niveau 1 tot en met 4. Tijdens de BPV krijgen de leerlingen kansen om zich vakinhoudelijk, maar ook vooral persoonlijk te ontwikkelen. Daarbij wordt vaak extra ondersteuning geboden in de vorm  van gesprekken en/of het regelen van externe hulp al dan niet professioneel.

Center Parcs Parc Sandur, genomineerd in de sectoren Economie en Dienstverlening, is een gewaardeerd stage bedrijf met uitstekende begeleiders en persoonlijke aandacht voor de studenten en hun persoonlijke omstandigheden. Een prettig stage bedrijf om te komen. Er is tijd voor begeleiding en voor de studenten ruimte om zich te ontplooien en het beste uit zich zelf te halen.

Ook SBO De Meander uit Assen staat op de nominatielijst.

De verkiezing wordt deels bepaald via een internetstemming en deels via een vakjury.

Stemmen via internet kan vanaf 9 januari 2014 via www.drenthecollege.nl.

Drentse Kei

De titel Drentse Kei wordt sinds 2007 jaarlijks door Drenthe College uitgereikt voor respectievelijk de beste student, de beste docent en het beste leerbedrijf.

Eerdere winnaars in de categorie 'Leerbedrijf' waren onder meer: het Refajaziekenhuis (Stadskanaal), Icare Meppel). Dit jaar won FrieslandCampina (Beilen) de titel.