Man en drie kinderen levenloos gevonden in Schoonloo

Schoonloo - De levenloze lichamen van een man en zijn drie kinderen zijn maandagmorgen 9 september aangetroffen in een huisje op bungalowpark Boerhaarsveld aan de Warmenbossenweg in Schoonloo.

De politie kreeg iets voor acht uur de melding dat op het bungalowpark een man zich van het leven had beroofd of dit wilde doen. Nadat agenten de deur van het huisje hadden geforceerd, vonden ze de vier lichamen. Reanimatie mocht niet baten.

De politie is in het bezit van een afscheidsbrief van de man. Hij heeft de afscheidsbrief gestuurd naar ouders van schoolgenoten van zijn kinderen. Dat meldt het Dagblad van het Noorden op zijn website.

Volgens het Dagblad van het Noorden staat in de brief dat een slepende scheidingskwestie de reden is voor het drama. De vrouw van de man zou al enige tijd een relatie hebben met een andere man. De omgebrachte kinderen zaten in Groningen op school.

Het park is volledig afgesloten. Volgens politiewoordvoerder Anne van der Meer kan niemand het park meer op of af. Een forensisch team is bezig met een uitgebreid sporenonderzoek in en rondom de woning.

Er is hulpverlening voor alle direct betrokken geregeld.