Winnaars Zaak van het Jaar krijgen 'Business Bootcamp'

Emmen - De organisatie van de jaarlijkse Zaak van het Jaar-verkiezing slaat de handen ineen met The Bootcamp Club Emmen.

The Bootcamp Club biedt de winnaars van de verkiezing een ‘Business Bootcamp’ aan, oftewel het voltallige personeelsteam zal een Bootcamptraining ondergaan onder begeleiding van de gecertificeerde trainers.

peciaal voor bedrijven heeft The Bootcamp Club ‘Business Bootcamp’ ontwikkeld. In groepsverband trainen en presteren leidt tot teambuilding, solidariteit en verbondenheid. Daarnaast moet het personeel (weer) het gevoel hebben de job fysiek, mentaal en emotioneel aan te kunnen.

The Bootcamp Club doseert de elementen intensiteit, doorzettingsvermogen, ontspanning en gezelligheid in de optimale verhouding.  Voor meer informatie over de Zaak van het jaar-verkiezing of de trainingen van The Bootcamp Club: www.facebook.com/zaakvanhetjaar.

De bekendmaking van de winnaars is op 23 april vanaf 20.00 uur bij Hotel Ten Cate in Emmen.

De negen genomineerden zijn; Detailhandel: - Schomaker Mannenmode, - Het Magazijn en  Telecombinatie Van Wieren. Dienstverlening: - D-Reizen,   - Woonaccent Makelaars Emmen en de Openbare Bibliotheek Emmen. Horeca: - Eetcafé Groothuis, - Café De Brasserie en Grand café Markant.