Welke confectiemaat draagt Farida?

Emmen - Afgelopen vrijdag was Farida Boerema bij Kamst Mode. Een goed moment om even wat kledingstukken te passen om er zeker van te zijn dat Farida niet was afgevallen gedurende de afgelopen weken.

De collectie van Kamst Mode gaat van maat 36 t/m maat 48/50. Mocht Farida maat 34 of zelfs kleiner dragen, dan zou het nog lastig worden haar te kleden. Gelukkig bleek al snel dat maat 36/38 perfect past.

Wat Farida aan krijgt met haar eindpresentatie van de metamorfose blijft nog even een verrassing. Deze week zal Vanessa Kamst een aantal sets uitzoeken. Hoogstwaarschijnlijk zal Farida een casual set dragen van bijvoorbeeld Anna Scott, Geisha of Mexx. Dit zal een outfit zijn waarin Farida zich vertrouwt voelt en wat ze zou dragen in haar vrije tijd of tijdens haar werk.

Vrijwel zeker zal Farida ook een prachtige jurk showen tijdens haar eindpresentatie. Sinds kort is de collectie van Kamst Mode in Emmen namelijk uitgebreid met de jurken en jasjes van Joseph Ribkoff. Deze jurken zijn bedoeld voor een speciaal avondje uit of een feestje. Op deze manier kunnen we twee totaal verschillende gezichten van Farida laten zien en daarmee ook gelijk de veelzijdigheid van onze collectie.

De mode van voorjaar/zomer 2013 is ontzettend kleurrijk. Van fel tot pastel. Zowel de zachte als de neon kleuren staan prachtig bij Farida's haar en huid. We verwachten dan ook een vrolijk gekleurde eindpresentatie volgende week.