Farida Boerema begint aan metamorfose

Emmen – Farida Boerema (43) uit Emmen is vorige week begonnen aan de metamorfose in 69 dagen. En daarbij hoort in het begin een volledige meting bij Ankie.nl door medewerkster Wendy Lubbers.

De beginmeting leverde het volgende resultaat op: gewicht: 57,9, BMI: 20,7 en vet%: 31,1. In  centimeters: taille: 77, buik: 83, heupen: 94, bovenbenen: 48 en bovenarmen: 28.

Gelijk na de meting is Farida ingeboekt voor drie keer sporten per week in de sportschool voor dames aan de Stationsstraat in Emmen.

Aankomen

Opvallend aan haar is dat de ze de eerste kandidaat is die niet moet afvallen, maar wat kilo’s moet aankomen. Op de vraag waarom ze meedoet zegt Farida: ‘Ik vind de uitdaging super. Wellicht  helpt het me om van mijn onzekerheid af te komen’. Wat ze verwacht over 69 dagen is een strak lichaam, mooiere huid en een fraai kapsel. Ze weet dat deelname aan de metamorfose discipline vraagt en zegt er volledig voor te gaan. ‘Ook  voor mij is dit een stok achter de deur. Ik vind het geweldig mee te mogen doen.’ Bij een bezoek aan Kringapotheek De Vriendschap in Emmen bleek dat Farida geen klachten heeft. Wel gebruikt ze hormoontabletten., omdat ze al in de vroeg in de overgang is geraakt.

De metamorfose wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven: Beautycenter Smartpuls, Creativo Haarmode, Kring-apotheek De Vriendschap, Sportclub Ankie.nu, Care fort Women, Kamst Mode, HB-Systems en Emmen.nu