Intex Prism Frame 400 x 200 x 100 cm: uitgebreide review

Aangeboden door: dezomerspecialist.nl

De Intex Prism Frame heeft een oppervlakte van 8 vierkante meter waardoor het zwembad genoeg ruimte biedt voor het hele gezin. Het duurzame opzetzwembad heeft een sterke wand van PVC, waardoor je het zwembad de hele zomer buiten kunt laten staan.

Je hoeft deze dus maar één keer op te zetten aan het begin van de zomer! Het zwemwater blijft lang zuiver dankzij de meegeleverde cartridge filterpomp. Het grote zwembad heeft een trapje zodat jij eenvoudig het zwembad in- en uitgaat. Wil jij meer weten over de Intex Prism Frame 400 x 200 x 100 cm voordat je deze aanschaft bij De Zomerspecialist? Lees dan snel de rest van deze review.

Sterk en stabiel opblaaszwembad

Het Intex Prism Frame zwembad is 400 centimeter lang, 200 centimeter breed en 100 centimeter hoog. Hierdoor is er genoeg ruimte voor 6 volwassenen. Tijdens een warme zomerdag kun je dus met het hele gezin een duik nemen of een paar vrienden uitnodigen om te komen zwemmen. Het zwembad is voorzien van sterke 3-laags wanden. De liner bestaat uit een gerasterde polyester binnenlaag met aan allebei de kanten een dikke en duurzame pvc buiten laag. Naast een extra sterke liner is het zwembad ook voorzien van een zeer sterk frame. Het frame van de Intex Prism Frame 400 x 200 x 100 cm bestaat uit robuuste buizen van gepoedercoat staal, waardoor deze zeer sterk en stabiel is

Opzetten Intex Prism Frame

Je zet de Intex Prism Frame 400 x 200 x 100 eenvoudig op met 2-3 personen binnen 45 minuten. Spreid allereerst het zeil op een harde en vlakke ondergrond en monteer het frame zoals aangegeven in de handleiding. Vul voordat je het hele zwembad vol gooit met water het zwembad eerst met een dun laagje water en trek het zeil voorzichtig recht zodat er geen kreukels in zitten. Vul vervolgens het zwembad voor 90% met water en je bent klaar om een verfrissende duik te nemen. Het zwembad leeg laten lopen gaat ook zeer eenvoudig. Je sluit een tuinslang aan op het leegloopventiel en laat het zeil enkele dagen goed in de buitenlucht drogen voordat je het zwembad voor langere tijd opbergt.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Het Intex Prism Frame zwembad wordt compleet geleverd inclusief zwembadtrap en cartridge filterpomp. Bij De Zomerspecialist betaal je slechts €549,95 voor dit hoogwaardige opzetzwembad van Intex. Voor dit geld heb je meerdere zomers lang veel plezier van een eigen zwembad in de tuin. De hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur en het zwembad is eenvoudig in gebruik, waardoor het slechts 3 kwartier kost om de Intex Prism Frame 400 x 200 x 100 cm op te zetten. Je laat het zwembad met een gerust hart de hele zomer in de tuin staan.