Gratis proefbehandeling bij nieuwe alternatieve geneeskunde praktijk

Aangeboden door: Bio Energie Therapie Praktijk Emmen

In Emmen recht tegenover het Scheper Ziekenhuis is sinds deze maand een nieuwe praktijk gevestigd. Bio Energie Therapie is met 4 locaties in Nederland een snel groeiende alternatieve praktijk.

Ze geven een aantal verschillende, snel in populariteit toenemende, therapieën waaronder bioresonantie-, biofotonen- en magneetveldtherapie. Deze zijn de afgelopen 10 jaar succesvol gebleken om een breed scala aan klachten en ziekten te verminderen.

Bio Energie Therapie is bijzonder effectief gebleken bij onder andere vermoeidheidsklachten, darmklachten/ziekten, huid- of longklachten/ziekten maar ook emotionele storingen zoals depressies of vage onverklaarbare gezondheidsklachten.

Of de klachten nou van tijdelijke aard zijn of als chronische ziektebeelden aangemerkt kunnen worden maakt geen verschil voor het resultaat. Bio Energie Therapie heeft een brede werking. Dit komt omdat de therapie het zelfgenezend vermogen van het lichaam geheel pijnloos en zonder bijwerkingen reactiveert en stimuleert. Hierdoor ervaren volgens hun eigen zeggen 91,3% hun klanten na slechts drie behandelingen een toename aan energie en afname van hun gezondheidsklachten.

Bio Energie Therapie voegt in elk geval de daad bij het woord door u als trouwe lezer een geheel gratis vrijblijvende eerste behandeling aan te bieden ter waarde van €75. Dus, heeft u last van gezondheidsklachten en staat u er voor open deze met een moderne alternatieve therapie te verminderen? Boek dan nu uw gratis eerste behandeling op www.bioenergietherapie.nl