Woonsfeer Heine Klazienaveen is jarig en trakteert!

Jarig, hoe meer kaarsjes, hoe groter de taart. Deze spreuk van Loesje past perfect bij Woonsfeer Heine in Klazienaveen. Het familiebedrijf aan de Doorndistel 16 mag vrijdag 1 oktober zestig kaarsjes uitblazen en is daar trots op. Heel Klazienaveen en omstreken mag vrijdag, zaterdag en zondag meefeesten, want wie jarig is trakteert!

Drie generaties

Gerda Heine verheugt zich op deze bijzondere dagen. ,,We zijn vooral blij dat oprichter Jan Heine (84) dit nog mee mag maken. Samen met zijn vrouw Door begon hij in 1961 aan de Langestraat en maakte de woon- en interieurspecialist het een begrip in Klazienaveen. In 1992 verhuisde het bedrijf naar de Doorndistel en nam zoon Harrie Heine de teugels over. Inmiddels staat met kleinzoon Maurice Heine alweer de derde generatie aan het roer."

Keuzestress?

In de winkel vind je alles op het gebied van meubelen, verlichting, raamdecoratie, vloeren, vloerkleden, verf, behang, en woonaccessoires. Last van keuzestress? De medewerkers van Woonsfeer Heine denken graag mee en brengen zestig jaar aan kennis en ervaring mee in hun advies.