Organisaties kiezen voor relatiegeschenken bij de sportzomer

Aangeboden door: lavistarelatiegeschenken.nl

Mogelijk is het vanaf december eindelijk weer een optie om een borrel op kantoor te organiseren. Tot die tijd organiseert men deze borrels digitaal. Ook de zomerborrel wordt bij veel organisaties nog vanuit huis gehouden. Iedere medewerker voor zich, vanachter het scherm. Iets wat steeds gebruikelijker is geworden.

Toch hebben veel medewerkers moeite met het voortdurende thuiswerken. Het is lastiger om de concentratie te behouden achter het scherm, de afstand tot de organisatie wordt groter, men voelt minder waardering, enzovoorts. Om de medewerker te laten weten dat je de bewezen diensten waardeert, kan het leuk zijn deze te verrassen met bedrukte relatiegeschenken deze zomer. Denk aan een mok met een motiverende boodschap of een bedankje!

Pakket van relatiegeschenken voor de sportzomer

Niet alleen is het leuk om een bedankje op een mok of ander relatiegeschenk te laten drukken. Ook kiezen veel bedrijven voor een pakket van cadeaus, passend bij de huidige sportzomer. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte ballonnen, een vlaggenlijn in het oranje en party prikkers. Hoewel het EK minder succesvol verliep dan vooraf gehoopt, heeft de Nederlandse sportliefhebber nog voldoende te juichen. Denk aan de Tour de France en de Olympische Spelen. Een pakket met kleine presentjes sluit hier goed op aan! Ook leuk is het om een borrelpakket op te sturen. In zo’n borrelpakket kun je verschillende hapjes combineren met een lekker drankje. Ideaal voor tijdens de digitale zomerborrel van dit jaar.

Na de zomer gaan we weer terug naar kantoor

Met de reeds doorgevoerde versoepelingen is het na de zomerperiode weer mogelijk om op kantoor te werken. Sommige, vaak iets kleinere bedrijven deden dit al. Grote bedrijven hebben de werkvloer de laatste jaren omgetoverd tot een grote kantoortuin. Het biedt voordelen, maar werkt nu in het nadeel van deze organisaties. In een kantoortuin is het lastig om anderhalve meter afstand tot elkaar te houden. Het maakt dat veel bedrijven een groot aantal plekken niet in kunnen zetten. Niet alle medewerkers zullen hierdoor tegelijkertijd op kantoor zitten. Ze wisselen elkaar gedurende de week af.

Terug naar kantoor zal even wennen zijn

Het feit dat er de laatste anderhalf jaar vanuit huis gewerkt is, maakt dat het voor veel medewerkers wennen zal zijn om weer op kantoor te zitten. In het bijzonder omdat er in de eerste periode veelal hybride gewerkt zal worden. Thuis heeft men de concentratie om aan lange documenten of opdrachten te werken, terwijl er op kantoor voornamelijk overlegd wordt. Daar komt bij dat een deel van het personeel in zal bellen bij vergaderingen, terwijl het andere deel op kantoor zit. De eerste maanden zal het zoeken zijn naar de beste vergadervorm. Over het algemeen verwacht men de komende jaren een deel thuis te werken en een deel op kantoor.