Op zoek naar de beste wastafels? Vind ze bij sanitairkamer.nl!

Aangeboden door: sanitairkamer.nl

Ben je op zoek naar een nieuwe wastafel voor je badkamer? Bekijk het ruime assortiment met de beste wastafels bij sanitairkamer.nl. Een wastafel is een simpel, maar onmisbaar element in iedere badkamer. Laat je adviseren op het gebied van stijl en materiaal en maak de juiste keuze.

Keramieken wastafels

Wanneer je een wastafel koopt is het belangrijk om je af te vragen welk materiaal je wilt. De meest gekozen wastafel is van keramiek. Keramiek is enorm sterk en krasbestendig. Je hebt er lang plezier van en het materiaal is makkelijk in het onderhoud. Houd altijd een marge aan wanneer je een wastafel van keramiek koopt, het materiaal kan uitzetten tijdens het productieproces. Een keramieken wastafel is verkrijgbaar in glanzend wit, mat wit en mat zwart.

Natuurstenen wastafels

Wanneer je van een moderne uitstraling houdt is een natuurstenen wastafel iets voor jou. Elke wastafel is uniek door afwijkingen in het steen. Impregneer de wastafel voor gebruik om het natuursteen te beschermen. Herhaal dit proces om de paar maanden ter onderhoud.

Solid surface wastafels

Solid surface wastafels zijn gemaakt uit een stuk composiet. Het materiaal is ontzettend sterk en heeft geen coating nodig. Een solid surface is zeer onderhoudsvriendelijk. Zelfs krassen zijn met een simpel schuurpapiertje weg te schuren. Let op! Solid surface kan niet tegen hete objecten en agressieve schoonmaakmiddelen.

Waarom wastafels kopen bij sanitairkamer.nl?

Met het ruime assortiment aan wastafels heeft Sanitairkamer voor iedere wens een passend model. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van een 9.0 laten ze zien dat ze altijd voor de beste service gaan. Liever een wastafel eerst in het echt zien voordat je hem koopt? Bezoek een van de showrooms door heel Nederland en krijg advies van professionals met 10+ jaren ervaring.

Voor het ruime assortiment aan wastafels en antwoord op al je vragen ga naar www.sanitairkamer.nl.