Wildlands Foto van de Week - 23

Harry Veen uit Groningen legde dit vertederende moment tussen olifantenkalf Ka Yan en zijn moeder Mingalar Oo vast. De jury smelt ook bij het zien van de plaat en daarom is deze foto uitgeroepen tot de Wildlands Foto van de Week.

Het is wel duidelijk dat de jongste telg van de olifantenfamilie een gewild object is voor de fotografen, die het dierenpark bezoeken. En met zijn wilde plukjes haar, kleine slurf en ondernemende natuur, is de dikhuid ook een plaatje om te zien én vast te leggen.

Op deze foto van Harry is dat haar duidelijk en haarscherp te zien. Ook valt de gezichtsuitdrukking van Ka Yan op en het lijkt bijna alsof hij zijn moeder net een kus geeft, wat zorgt voor een liefdevolle foto. De jury kon er ook niet omheen: Harry Veen maakte overduidelijk de winnende weekfoto!

De Groninger geeft zelf in zijn begeleidende e-mail aan dat hij blij is Wildlands weer te kunnen bezoeken en dat hij hoopt dat alles snel weer een beetje naar het normale mag gaan; daarmee doelt hij op de nog geldende coronamaatregelen in het park. Meevaller is dat ook de binnenlocaties en restaurants in Wildlands weer open zijn.

Meedoen

Ook in Wildlands geweest, heb jij een mooie foto gemaakt en wil je meedoen aan deze verkiezing? Stuur jouw horizontale foto van in ieder geval 1 MB - onder vermelding van jouw naam en woonplaats - in via het e-mailadres foto@wildlands.nl.