Modeshows Kamst Mode zijn razend populair op Facebook

De live-modeshows van Kamst Mode zijn razend populair op Facebook. Elke woensdagavond vanaf half acht kijken tussen de zes- en zevenhonderd mensen naar de liveshow. In de loop van de week worden de shows nog eens door dertigduizend mensen bekeken.

De 86e show werd afgelopen woensdagavond live uitgezonden vanuit de winkel in Nieuw-Amsterdam. Bijna duizend mensen hebben deze speciale modeshow live gevolgd. Bijzonder, omdat deze in het teken stond van het 75-jarig bestaan van Kamst Mode.

De modeshows worden iedere week afwisselend in één van de vijf winkels gehouden. Het personeel van het betreffende filiaal showt dan de kleding zelf. Vanessa Kamst, die samen met haar echtgenoot Bas aan het roer staat van de keten van damesmodezaken, presenteert de modeshows.

Verloting

Tijdens de jubileumshow waren er van elk filiaal drie mensen naar de winkel in Nieuw-Amsterdam gekomen om daar de kleding te showen. Daarnaast was er tijdens de jubileumuitzending een verloting waarbij de kijker mooie prijzen kon winnen.

Het familiebedrijf heeft het afgelopen jaar volgens Bas Kamst een enorme groei doorgemaakt. Zo is er onder meer vorig jaar een webshop geopend. Daarnaast is in Dalfsen een winkel overgenomen waarmee Kamst Mode nu vijf filialen heeft.

De live-modeshow van volgende week woensdagavond komt vanuit Dalfsen en is weer live te volgen op de Facebookpagina van Kamst Mode.