Wildlands Foto van de Week - 21

Deze prachtige en tegelijk vrolijke foto van het olifantenstiertje Ka Yan is gemaakt door Edwin Hoving uit Emmen. Misschien maakte Edwin wel de eerste foto door een bezoeker gemaakt van de jongste aanwinst van de olifantenkudde. Ka Yan werd namelijk midden in de lockdown, op 19 februari, geboren.

En vorige week woensdag, op 19 mei, ging Wildlands voor het eerst weer open voor het publiek. Het kon dan ook niet anders dan dat een foto van deze dikhuid de Wildlands Foto van de Week zou worden!

Exact drie maanden oud is Ka Yan, wat de langverwachte betekent, nu. Woog hij vlak na de geboorte nog 80 kilo, inmiddels zit hij bijna op de 200! Ka Yan maakt onderdeel uit van de familiegroep: moeder Mingalar Oo, tantes Ma Yay Yee en Swe Zin en broer en halfbroer Mauk en Manoa. Net als halfbroer Manoa is de jongste telg dol op water. Ka Yan heeft dan ook de eerste zwemlessen al gehad, maar ook de drinknippels in de stal en alle waterpoeltjes of stroompjes in het verblijf zijn niet veilig voor deze dondersteen!

Meedoen?

Ben jij ook al op bezoek geweest in Wildlands, heb jij toen een mooie foto gemaakt en wil je meedoen met deze wekelijkse verkiezing? Stuur de horizontale foto van in ieder geval 1 MB - onder vermelding van je naam en woonplaats - in via foto@wildlands.nl.