Voordelig online boodschappen bestellen bij Butlon tijdens onze verbouwing

Aangeboden door: Butlon

Wanneer je als koppel een huis gaat kopen en op jezelf gaan wonen, zijn de eerste weken misschien best wel onverwacht hectisch. Vooral als je nog heel lang in een verbouwing zit. Er gaat veel tijd zitten in de inrichting, het uitpakken, het klussen en ga zo maar door. Een hele boodschappenlijst voor de verbouwing staat paraat en butlon.com helpt daarbij.

Wanneer je druk bezig bent met het inrichten en / of verbouwen van je eerste huis, schiet het boodschappen doen en het koken van eten er vaak bij in. Niet omdat je niet wilt eten, maar omdat de tijd vaak zo snel gaat vanwege alle ontwikkelingen dat het er simpelweg bij inschiet. Vaak heb je na zo’n lange dag ook geen puf meer om jezelf nog naar de supermarkt te slepen. Daar hadden Lieke en Sander zich op voorbereid. Niet op de planning die een aantal keer is omgegooid, maar op goed voorzien de verbouwing in gaan.

Iedereen goed voorzien 

“Wij houden ontzettend van eten en van lekker koken. Wanneer vrienden op bezoek zijn of familie dan halen we van alles uit de kast om wat lekkers op tafel te zetten. Van huis uit leerden we dat niemand naar huis gaat op een lege maag. Dat vergt wel een goed gevulde koelkast. Bij onze ouders was dat natuurlijk altijd voor elkaar. Nu Lieke en ik een huis hebben gekocht en daarbij veel hulp kregen en krijgen van familie en vrienden, wilden we dat maar al te goed geregeld hebben. Ze waren het ten slotte gewend”, zegt Sander met een knipoog. 

Op een lege maag kun je niet werken 

Omdat Lieke en Sander veel hulp hebben van vrienden en familie vergt dat enige voorbereiding om iedereen te voorzien van eten en het liefst een beetje gezond en lekker. Lieke: “We wilden absoluut niet afhankelijk zijn van afhaalmaaltijden of altijd een broodje halen in de middag. Het eerste wat we in ons nieuwe huis hebben gezet, was een koelkast. Om ervoor te zorgen dat die gevuld kon worden en we iedereen van wat lekkers konden voorzien. Sander en ik zijn daarin behoorlijk creatief, dus een hele keuken hadden we gelukkig nog niet nodig! Het scheelde dat we snel en gemakkelijk de boodschappen online konden bestellen tussen het klussen en verbouwen door. Butlon is voor ons een ware uitkomst geweest.” 

De eerste klap is een daalder waard 

“Zonder Butlon hadden we misschien niet eens fatsoenlijk iedereen van eten kunnen voorzien. En wanneer mensen je uit vrije wil helpen, wil je ze wel tegemoetkomen door voor ze te zorgen. Zoals een bak koffie voor de installateur. We konden mooi ’s avonds onze boodschappen bestellen wanneer iedereen al naar huis was. Of dit nu 21.00 of 00.00 uur was, Butlon is natuurlijk 24 uur per dag open voor bestellingen. We moesten wel wat verder dan een dag nadenken, maar het scheelde zo veel dat we niet afhankelijk waren van openingstijden”, sluit Sander af. 

Boodschappen doen wanneer het jou uitkomt 

Een van de vele voordelen van online boodschappen doen, is dat je niet vastzit aan openingstijden. Dus ben je nog wat vergeten en kom je daar ’s avonds pas achter? Geen probleem! Butlon is 24/7 open. Jouw online butler voor het bezorgen van eten en levensmiddelen, vooral wanneer je daar zelf niet de tijd voor hebt. Een online supermarkt waar je áltijd voordelig boodschappen besteld zonder in de rij te hoeven staan. Voor 12:00 uur besteld, is zelfs de volgende dag al in huis. Bestel voor 12 uur je boodschappen op www.butlon.com en de volgende dag worden ze bezorgd.

https://butlon.com/wat-eten-we-vandaag