Jouw Hypotheek betrekt nieuw pand aan de Hoofdstraat

Jouw Hypotheek in Emmen is verhuisd. De onafhankelijke hypotheekadviseur, die voorheen was gevestigd aan de Weerdingerstraat, is sinds begin deze maand te vinden aan de Hoofdstraat 154.

Eigenaar Henk Eising van Jouw Hypotheek: ,,We kwamen in ons oude pand ruimte tekort. Daarom was een groter kantoorpand gewenst. We zitten nu pal aan de rotonde Hoofdstraat/Weerdingerstraat. Het pand op zich is een echte blikvanger en we kunnen daar onze klanten de ruimte bieden waar ze recht op hebben.”

De groei van het twee jaar geleden gestarte Jouw Hypotheek gaat hard. De komst van hypotheekadviseur Dirk Buwalda en de toenemende drukte hebben geleid tot een nieuwe verhuizing. Buwalda is een gelouterde hypotheekadviseur. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring en kent Zuidoost-Drenthe uitstekend. Buwalda heeft namelijk 22 jaar een eigen kantoor in deze regio gehad. Secretaresse Monique Eising maakt het team van Jouw Hypotheek compleet. Volgens Henk Eising is het momenteel extra druk dankzij de extreem lage rente. ,,Dit is hét moment om een hypotheek over- of af te sluiten. De hypotheekrentes zijn historisch gezien nog nooit zo laag geweest.”

Eising vervolgt: ,,Groot voordeel van Jouw Hypotheek is dat wij zijn aangesloten bij een landelijke franchiseorganisatie en zodoende zaken kunnen doen met werkelijk alle hypotheekverstrekkers die op de markt actief zijn. Wij vinden voor de klant altijd het best beschikbare aanbod. Wij leggen alles uit in heldere taal, rechttoe, rechtaan. Ik zeg altijd: ‘Waarom ingewikkeld doen als het makkelijk kan?’ Bij ons telt alleen het belang van de klant. Daarom heten wij Jouw Hypotheek.”

Kijk voor meer informatie op: www.jouwhypotheek.nl