Kester uitzendbureau groeit door

Aangeboden door: Kester Uitzendbureau

Kester uitzendbureau is een begrip in de regio Emmen en ver daarbuiten bij werkgevers en flinke aanpakkers die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Veel is er veranderd door de jaren heen, maar de essentie is nog altijd gelijk aan de Pieter de Keyserstraat 14 waar vraag en aanbod het hele jaar door zorgvuldig worden samengebracht.

Voor het succes dat het uitzendbureau sinds 2007 opbouwde bestaat geen ingewikkelde verklaring legt Kester uitzendbureau-intercedente Maxime uit.

,,Wij werken vanuit een platte organisatie, waarbinnen we persoonlijk en laagdrempelig werken. Dat merk je ook direct als je binnenstapt. Iedereen werkt bij ons vanuit zijn eigen vakgebied waardoor we weten waar we over praten. Wij zorgen ervoor dat het personeel dat wij uitzenden goed terechtkomt en een goede band opbouwt met onze opdrachtgevers. Wij zijn pas blij als het personeel en onze klanten dat ook zijn. Daarom leggen wij, samen met de bedrijven met wie wij samenwerken, de focus op fulltime banen met de intentie op een vast contract.’’

Sectoren

Bij Kester uitzendbureau heb je geen zorgen meer over je personeelszaken. Of het nu gaat om het vinden van flinke aanpakkers, vakmensen of de personeelsadministratie, bij Kester uitzendbureau ben je aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod van personeelsoplossingen. Vanuit een gevarieerd vacatureaanbod vormt Kester uitzendbureau de brug richting de bouw, techniek, tuinbouw en productie.

Informatie

Kester uitzendbureau is eenvoudig bereikbaar en zet in op langdurige relaties, waarbij een uitzendkracht altijd een vast aanspreekpunt heeft. Dat maakt de organisatie niet alleen laagdrempelig, maar ook buitengewoon toegankelijk. Nieuwsgierig wat Kester uitzendbureau voor jou kan betekenen? Zoek gerust eens contact, of neem voor meer informatie een kijkje op www.kesteruitzendbureau.nl. Het team van Kester uitzendbureau staat voor je klaar!

Kester uitzendbureau
Pieter de Keyserstraat 14
7825 VE Emmen
Tel. 0591-239330
e-mail. info@kesteruitzendbureau.nl
Internet. www.kesteruitzendbureau.nl