Fysiotherapie de Rietlanden en Fysiotherapie Health Emmen; de snelste opmaat richting herstel

Aangeboden door: Fysiotherapie de Rietlanden en Fysiotherapie Health Emmen

Fysiotherapie de Rietlanden en Fysiotherapie Health Emmen staan letterlijk direct voor iedereen klaar. Zonder, of met doorverwijzing van huisarts of specialist wordt er snel en adequaat werk gemaakt van een klacht, waarbij de zorg en aandacht voor de cliënt volledig centraal staat.

Want dat is de kracht van de praktijken aan het Kraaienveld 75 en de Noordbargerstraat 14 in Emmen. Het eerste bezoek bestaat uit een kennismaking en intake. Daarna vindt er een uitgebreide inventarisatie van de klacht(en) en een lichamelijk onderzoek plaats.

Behandelplan op maat

Naar aanleiding van het intakegesprek en het lichamelijk onderzoek wordt met de cliënt de uitkomst besproken. De fysiotherapeut legt vervolgens uit welke behandelingen het meest effectief kunnen zijn bij uw klacht en met welk doel bepaalde handelingen worden uitgevoerd. In overleg wordt een behandelplan opgesteld. Het kan zijn dat de oplossing moet worden gevonden via een andere therapeut/specialisatie. Ook dit gaat uiteraard in overleg met u, want het leveren van de beste zorg is het uitgangspunt voor de medewerkers van Fysiotherapie de Rietlanden en Fysiotherapie Health Emmen.

Kwaliteit en samenwerking

Om kwaliteit en samenwerking tussen verschillende disciplines te optimaliseren worden alle resultaten van de intake en het onderzoek vastgelegd, zodat gedurende het gehele traject van uw behandeling evaluatie kan plaatsvinden. Tijdens de behandeling krijgt u advies ter voorkoming van (nieuwe) klachten, ook krijgt u mogelijk oefeningen die u thuis kunt doen. De fysiotherapeut zal u coachen met betrekking tot het oplossen van uw klacht en het voorkomen van nieuwe klachten.

Fysiotherapie de Rietlanden en Fysiotherapie Health Emmen stellen zich tot doel kwalitatief de beste fysiotherapeutische zorg te leveren. Met bewezen behandelmethoden en zoveel mogelijk tegemoet komend aan de wensen van de cliënt. De fysiotherapeuten werken vanuit een enthousiaste teamspirit, met ieder zijn eigen specifieke vaardigheden en persoonlijke aandacht waarbij de medewerkers samen met u tot de beste oplossing komen.

Fysiotherapie de Rietlanden
Kraaienveld 75
7827 JR  Emmen
Tel. 0591-631048
e-mail. info@fysiotherapie-derietlanden.nl
Internet. www.fysiotherapie-derietlanden.nl

Fysiotherapie Health Emmen
Noordbargerstraat 14
7811 KG  Emmen
Tel. 0591-659569
e-mail. info@health-emmen.nl
Internet. www.health-emmen.nl