Beschieting op auto van snackbar Emmen komt aan bod in Crime Desk op RTL5. Politie vraagt mensen die hun hond uitlieten zich te melden

Beelden van verdachten die op zondag 13 december 2020 met een vuurwapen schoten op een geparkeerde bezorgauto van snackbar Kwalitaria Bargeres in Emmen zijn vanavond te zien geweest in het tv-programma Crime Desk op RTL5.

De beelden van het incident in de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 december zijn gemaakt met bewakingscamera’s. Zeker negen kogels troffen de bezorgauto.

De schutter komt op de beelden even in beeld. Het gaat volgens de politie om een man met een fors postuur. Hij droeg een gewatteerde jas en had een opvallend loopje.

Scooter met windscherm

De man kwam op een scooter met windscherm, die door iemand anders werd bestuurd, naar de cafetaria toe. Volgens de politie heeft de scooterbestuurder een tenger postuur. Hij komt niet goed in beeld.

In het programma meldde de politie dat op de beelden drie mensen te zien zijn die hun hond uitlaten. De politie wil graag met deze mensen in contact komen 'omdat ze mogelijk over cruciale informatie beschikken'.

Geen idee waarom

De eigenaar van de cafetaria heeft tegen de politie gezegd dat hij geen idee heeft waarom op zijn bestelbus is geschoten.

Vorige week donderdag maakte de redactie van het programma een reconstructie van de schietpartij in Emmen.