Leger des Heils Emmen start dienstverlening weer op

Het servicecentrum van het Leger des Heils aan de Van Schaikweg in Emmen heeft zijn dienstverlenende activiteiten weer opgestart.

De kledingwinkel is open op maandag van 12.00 tot 15.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Maximaal twee bezoekers kunnen tegelijk naar binnen. Ze krijgen dan 45 minuten om rond te neuzen tussen de talloze goede tweedehands kledingstukken. Er is een ruim assortiment aan dames-, heren- en kinderkleding. Er dient een afspraak gemaakt te worden.

Ook in de Albatros, de loods voor tweedehands spullen aan de Albatrosstraat in Emmen kan gewinkeld worden op afspraak. De openingstijden zijn op dinsdag en donderdag van 9.30 tot 12.00 uur en op woensdag van 12.00 tot 15.00 uur. Hier is voor weinig geld spullen voor dagelijks gebruik te vinden zoals meubels, witgoed, huisraad en bedden.

Hulpverlening

Inwoners, die bijvoorbeeld moeite hebben om rond te komen, kunnen terecht op het maatschappelijk spreekuur in het servicecentrum. Daar wordt onder persoonlijke aandacht gekeken wat nodig is en hoe het Leger des Heils daarbij kan helpen. Het plannen van een afspraak voor het Servicecentrum of de Albatros gaat via de website www.korpsemmen.nl . Ook kan men bellen met 0591-616655.

Voor al haar activiteiten is het Leger des Heils afhankelijk van vrijwilligers. Er is plaats voor vrijwilligers voor onder andere de kledingwinkel, sorteerwerk, logistiek, gastvrouw of heer en chauffeurs. Meer informatie, e-mail: korps.emmen@legerdesheils.nl of via bovenstaand telefoonnummer.